Skip to main content

Locatie Traveller I

Traveller is prominent gelegen op Trade Port West op een zichtlocatie van de Eindhovenseweg, circa 300 meter van de A67 rijksweg.
Door de gunstige ligging ten opzichte van het verkeersknooppunt van de A67 met de A73 wordt een unieke ontsluiting geboden met het westen (Rotterdam, Antwerpen), het oosten (Roergebied, Duisburg, Düsseldorf), het noorden (Arnhem, Nijmegen) en het zuiden (Maasstricht, Luik, Brussel).

Door de ligging op de hoek Eindhovenseweg en Amundseweg is Traveller het eerste gebouw op Trade Port West komende vanaf de Eindhovenseweg. Ontwikkelaar en eigenaar hebben in samenspraak met de gemeente Venlo besloten om het gebouw een uitstraling te geven die past bij Trade Port West. Traveller is daarom State of the Art in architectuur en gebouwontwerp.

Trade Port West biedt een combinatie van enerzijds kleinere bedrijfsgebouwen voor met name eigenaargebruikers inclusief showroom functie waaronder autobedrijven aan een zijde van het Park en anderzijds de grotere logistieke en distributiecentra aan de andere zijde van het park.

Trade Port West is een groot, prominent en internationaal bekend bedrijventerrein ten westen van het centrum van Venlo. Door de ligging en de sterke focus op logistiek en distributie door de aanwezigheid van veel specifieke logistieke faciliteiten, hebben veel logistieke bedrijven of organisaties waardonder Frans Maas, Geodis Vitesse, DFDS, Danzas, Penske, Viking, Prologis en DHL hun (hoofd)kantoor of belangrijkste distributiecentrum gevestigd op Trade Port West.

De multimodale transport faciliteiten zijn complementair aan die van Schiphol en Rotterdam. Door de goede treinverbinding is het mogelijk om goederen in Venlo over te slaan en zonder congestie te vervoeren van en naar Rotterdam.

FOTO'S